OM OSS

OM

Zamzara står för ett helhetstänkande inom hälsa och skönhetsvården, ett koncept som omsorgsfullt skapar balans mellan den yttre världen och kroppens inre värld, och hudvården genom ingredienser av produkter vi använder skapar balans mellan yttermiljön och hudens yta.Zamzara är en omsorgsfull och personligt utformad klinik för att uppnå den ultimata skönheten av din hy och pånyttfödelsen av din kropp, med känslan av en skön sinnesro. 


Vi har haft möjlighet att finslipa verksamhet under femton åren inom alternativbranchen, så i dag behärskar vi en bred och djup yrkeskunskap: där fokus ligger på resultatinriktad behandling, ekologiska produkter och den senaste teknologin för att arbeta med huden på ett skonsamt sätt.


Vi erbjuder våra kunder både skönhetsvård och omsorg, i rogivande rum mitt i vardagslivet. Vi behöver de båda, i en kombination som skapar den rätta miljön för hudens perfekta skyddsfunktion och för ett bra immunförsvar i en stakt hälsobevarad kropp.


Varmt välkommen till oss på

Zamzara 

FÅNGA DIN SKÖNHET SOM DU SER DEN

ANNELI JOHANSSON


Ägare av Klinik Zamzara

Undersköterska, Näringsterapeut,

Hifuterapeut, massör, healing,

Eko hudvård


Välkommen till Zamzara

Hälsa & Skönhet


Om du letar efter kliniken som kan erbjuda dig välgörande behandlingar från topp till tå, i trivsam och lugn miljö, så har du verkligen hittat rätt!

Zamzara Hälsa & Skönhet ägs och drivs av, Anneli Johansson som är utbildad inom många olika alternativa behandlingsområden och behärskar en mycket bred och djup yrkeskunskap i branchen. Drivit eget företag sedan 2008 och följer helhetsprincipen när det gäller hälso- och skönhetsvård och kompletterar gärna behandlingar som stödjer vetenskap, kunskap och den naturliga källan när det gäller att vårda sin inre och yttre skönhet.Varmt välkommen till oss!