Ansiktsbehandling

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

NÄRINGSBERIKAD & VÅRDANDE

NATURLIG SKÖNHET

NATURLIG HUDVÅRD


En stor del i hur din hud mår och ser ut ligger i din dagliga hudvård. Det är många saker som påverkar huden; kost, arvsanlag, ålder, hormoner, motion, sol, datorarbete, stress mm. För att få din hud att må bra och fungera optimalt behöver du sköta din dagliga hudvård.


Huden är kroppens största organ och de ämnen vi kommer i kontakt med dagligen påverkar vår hud. I dag är kunskap om ansikts- och skönhetsvård i samklang med miljö och hälsa ett helhetstänkande för oss! 


Vi arbetar idag med produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. för att bibehålla din ungdom och lyster. 


  • 100 % naturliga ingredienser
  • Baserat på framförallt ekologiskt odlade växter och örter
  • Närproducerat; svensk produktion
  • Basen i de flesta produkter består av certifierad aloe vera gelé som även är rättvisemärkt
  • Miljöanpassade förpackningar – tillverkade av återvunnen plast, lätta att återvinna, RS Biokosmetik AB medlemmar i FTI - Förpacknings- och Tidnings Insamlingen.
  • Testas inte på djur, vare sig råvarorna eller slutprodukt – finns med bland Djurens rätt utvalda hudvårdsmärken
  • Mild doft från naturliga parfymoljor
  • Mycket koncentrerade och dryga produkter då inget vatten tillsätts

Ansiktsbehandling, liten

3o minuter

En ansiktsbehandling som innehåller rengöring, peeling, ansiktsmassage med vårdande dagcréme. Alla produkter anpassas efter din hudtyp.


Produkterna är en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter som hjälper huden att effektivt återhämta, skydda och förnya sig på naturlig väg, med minsta möjliga miljöpåverkan. Produkterna är 100 % naturliga. Basen i produkterna är rättvisemärkt ekologisk aloe vera, kinesiskt grönt te och vegetabiliska oljor. Alla produkter är fria från animaliska och syntetiska ingredienser, alkohol och mineraloljor. Produkterna är testade på människor, inte på djur.

Ansiktsbehandling, Mellan

45 minuter

En ansiktsbehandling som innehåller rengöring, peeling, ansiktsmask, avslappnande massage för ansiktet med vårdande dagcréme. Massage för hals och dekolletage med vårdande och fukthetsbevarande jojobaolja ingår.

60 minuter

I denna ansiktsbehandling ingår en enkel hudanalys. Här ingår en grundlig rengöring, peeling, ansiktsmask, en skön avslappnande ansiktsmassage och en vårdande dagcréme. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön avslappnande massage för axlar, nacke, hals och dekolletage med vårdande och fukthetsbevarande jojobaolja.


Produkterna är en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter som hjälper huden att effektivt återhämta, skydda och förnya sig på naturlig väg. Produkterna är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.

Ansiktsbehandling, Stor

Ansiktsbehandling, De Lux

70 minuter

Huden är en spegel av hur kroppen mår på insidan och hur den tas om hand på utsidan. 


I denna exklusiva ansiktsbehandling ingår en ORGANIC COTTON MASK,- Anti-aging och återfuktande vegansk serummask. 100 % naturlig serummask av ekologisk bomull som ger en intensiv återfuktning, mjukgör, reducerar fina linjer och ger huden lyster. Med koncentrerad hyaluronsyra för optimal återfuktning och fikonkaktus som förbättrar hudens fasthet, elasticitet samt skyddar mot DNA-skador. Innehåller prebiotika som hjälper huden att återställa den mikrobiologiska balansen vilket ökar hudens fasthet och motståndskraft, ökar cellförnyelse samt bygger upp hudens kondition och immunförsvar.


Här ingår också en grundlig rengöring, peeling, en skön avslappnande ansiktsmassage och vårdande dagcréme. Medan ansiktsmasken verkar får du en skön avslappnande massage för axlar, nacke, hals och dekolletage med vårdande och fukthetsbevarande jojobaolja. Denna massage släpper på spänningar & lymfstrykningar hjälper huden att rensa bort slagg och orenheter.


Produkterna är en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter som hjälper huden att effektivt återhämta, skydda och förnya sig på naturlig väg. Produkterna är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.