BEHANDLINGAR

 

HIFU 3D

 


HIFU (High Intensity Focus Ultraljud) är den senaste icke-kirurgiska tekniken för ansiktslyftning, hudspänning och kroppskonturering/fettreducering.

 

 

HIFU är verkligen ett anmärkningsvärt genombrott inom estetiska behandlingar. En teknik som erbjuder ett alternativ till ett kirurgiskt ansiktslyftning, och det är den enda FDA godkända behandlingen med en specifik avsikt för förbättring av linjer och rynkor i ansiktet och dekolletage, med ett behandlingsdjup dit det var möjligt att nå endast med kirurgi tidigare.


HIFU använder sig av i hög intensivt ultraljud som ett säkert sätt lyfter och strama åt huden. HIFU förstör inte hudens yta utan med exakthet skapar den en omedelbar kontraktion av kollagenet i huden.


Vid fettrecudering fokuseras energin mot fettdepåer i utvalt område. Fettet från fettcellen omvandlas till triglycerider som upptas av kroppens egna system och avlägsnas genom kroppens naturliga process under 8-12 veckor.


Det slutliga resultatet av denna behandling ser vi efter ca 6 månader efter behandlingen. Resultatet kan synas redan efter bara en behandling och ha en varaktighet upp till 5 år beroende på ålder och hudens struktur. 

 

EKOLOGISK ANSIKTSBEHANDLING

 

 

Idag är trenden tydlig. Vi blir mer och mer medvetna om vår hälsa. Efterfrågan på naturliga ekologiska produkter ökar samtidigt som man ser till hela människans hälsa och välmående.

 

Vad du äter, hur du lever och din mentala hälsa är lika viktiga som vad du smörjer på din kropp. Den inre och den yttre hudvården hänger ihop.


Vi arbetar idag med produkter ger skön hudvård för både ansikte och kropp med en väl avvägd balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Innehållet är 100 % naturligt och till största del tillverkade av ekologiskt certifierade råvaror.


Genom att tillföra huden naturliga ämnen ger vi huden receptet för att kunna läka sig själv! Portömning ingår ej då vi arbetar med en skonsam behandling för din hud när det gäller den ekologiska hudvården.

 

KOST & NÄRINGS-BEHANDLING

 

 

Konsultationerna inom näringsterapi syftar till att ta fram en handlingsplan som optimerar ett näringsstöd till kroppen och dess funktioner.


Trenden att leva ett hälsosamt liv och prioritera en näringsrik och nyttig kost håller i sig. I en tid då vardagen inte sällan innebär en hel del stress behöver vi all energi vi kan få. Förutom träning är just kosten och vad vi stoppar i oss oerhört viktigt. Hälsa innebär en positiv vitalitet, inte enbart frånvaro av sjukdom.


Som näringsterapeut erbjuder man yrkesmässig rådgivning angående hur kroppen bäst bibehåller och eventuellt återställer den naturliga näringsbalansen trots sjukdom, operationer, trauma, näringsbrister mm. Vi tillämpar kunskaper om hur kosten, vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer, fettsyror, antioxidanter m.m. påverkar kroppens anatomi, fysiologi och biokemiska funktioner. 


Vi ser till hela personen, näringsstatus, kost, livsstil, mental, känslomässig och själslig hälsa och hur dessa kan påverka hälsan på lång sikt. Vi avhjälper, läker och återställer obalanser i kroppen som också orsakat sjukdom och ohälsa. Genom att kroppens olika funktioner får stöd kan många hälsoproblem förbättras eller upphöra.

 

HÄLSA - DEN BÄSTA HUDVÅRDEN


Balansera din hälsa, hudvård och livsstil. Lever du ett hälsosamt liv, med rätt kost, ekologisk hudvård och återhämtning hjälper du huden byggas upp och få en slitstark, jämn och vacker yta. 


Skönhet kommer inifrån. Olika val i din livvstil kan göra att huden tappar sin späns och bryts ner men genom att förändra livsvanor kan du behålla en frisk hy och ett bra välmående. 


De naturliga ämnena ger näring från utsidan in. Kombineras detta med rätt kost och livsstil ger du huden allt den behöver för att må bra. Lever du ett hälsosamt liv, med rätt kost, ekologisk hudvård och återhämtning hjälper du huden byggas upp och få en slitstark, jämn och vacker yta.


Ekologisk/naturlig, näringsrik mat och krämer innehållande antioxidanter är effektiva och fantastiska på att hålla huden frisk och stark. Antioxidanter är en grupp ämnen som skyddar mot fria radikaler. Fria radikaler påskyndar en mängd olika åldersprocesser i kroppen -  bl a blir huden känslig, kliande och röd med orenheter och slapphet. 


Fria radikaler bildas hela tiden inom oss bara genom att vi andas, men mängden ökar när vi utsätter oss för så kallad oxidativ stress. Sådan stress är exempelvis vid sjukdom, hårt fysiskt arbete, UV-strålning, kemikalier, cigarettrök, luftföroreningar och kemikalier i omgivningen. Återhämtning är mycket viktigt för en välmående hud. Det bygger upp huden och gör den tjock och fast.


God sömn, rätt adekvat näring, motion och träning är viktiga beståndsdelar för att bibehålla en vacker hud. 

 

 

FRANSFÖRLÄNGNING

 


Skönhet kommer inifrån, men ibland kan man behöva lite hjälp på traven. Just nu håller kliniken på att skapa förutsättningen för dig som vill få ett naturligt lyft med  fransförlängning som ge en fin inramning till ansiktet, eller minska behovet av smink, vilket kan kännas fräscht och praktiskt. 


Vi kommer att erbjuda fransförlängning i Februari. (Håll Utkik)


Beroende på vilken typ av effekt du vill uppnå kan du antingen välja singel- eller volymfransar.


Singelfransar passar till dig som vill ha naturligt långa och fylliga fransar. 


Volymfransar passar till dig som vill ha mycket fransar och ett mer dramatiskt resultat. Du får mycket mer volym och ett mer fylligt och  glamourösa. resultat.

 

MASSAGE

 

 

I vår massage så fylls energin på i vår kropp. Den renar, stärker och skapar mer balans i kroppen än den traditionella massagen. Både enegrgi, healing och akupressurmassage brukar upplevas som både djupt avslappnande och helande. 

 

Massagen är läkande för kropp och själ, och används som en effektiv del i behandling av bland annat ångest, oro och stress. Behandlingen har mycket god effekt på stressrelaterade symtom, utmattningssymtom och svårigheter att få musklerna att slappna av riktigt. Massagen skapar balans i energisystemet jämföresevis med den klassiska massagen och ger mer kraft till återhämtning genom att den fyller på energi, renar, balanserar och stärker energisystemet inom oss.  

Massagen passar utmärkt om du känner dig stressad, trött eller hängig, eller om du är spänd i muskler och leder och vill ha lite mer än en vanlig massage. Det är en skön avslappnande behandling som går på djupet och hjälper dig att varva ner och landa i kroppen.

 

 

HEALING


Healing kommer av det engelska ordet och betyder "läkning" och ingår i alternativa behandlingsmetoder som utförs för att behandla sjukdomar men innefattas inte i den traditionella sjukvården i Sverige. I andra länder däremot, som USA, Kina, Japan, Indien England, Australien och även i Norge, har healing blivit alltmer utbredd inom den etablerade vården och är en uppskattad omvårdnadshandling, med många positiva effekter.


Vi är således ett av de få framgångsländer i VÄRLDEN där Healing inte får användas inom sjukvården. Detta trots att forskningen visar att Healing fungerar.


Healing är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan, behandlar sjukdomar och skapar välbefinnande genom att återställa balansen i ditt fysiska jag och upprätta energin i ditt eget unika system.


Healing är en individuell upplevelse och kan uppfattas på många olika sätt. De allra flesta brukar dock känna sig skönt avslappnade efteråt, och med en större klarhet i tanken. Det upplevs oftast som en varm, pirrande och uppfyllande känsla i kroppen. Många söker upp en Healer som en sista utväg, när deras läkare har förklarat, att de inte kan göra något mer för dem. Men det är många, många “obotliga” fall som varje dag runt om i världen blir hjälpta genom healingens kraft.