Massage

MASSAGE

I vår massage så fylls energin på i vår kropp. Den renar, stärker och skapar mer balans i kroppen än den traditionella massagen. Både enegrgi, healing och akupressurmassage brukar upplevas som både djupt avslappnande och helande.
MASSAGE

 

Massagen är läkande för kropp och själ, och används som en effektiv del i behandling av bland annat ångest, oro och stress. Behandlingen har mycket god effekt på stressrelaterade symtom, utmattningssymtom och svårigheter att få musklerna att slappna av riktigt. Massagen skapar balans i energisystemet jämföresevis med den klassiska massagen och ger mer kraft till återhämtning genom att den fyller på energi, renar, balanserar och stärker energisystemet inom oss.

Massagen passar utmärkt om du känner dig stressad, trött eller hängig, eller om du är spänd i muskler och leder och vill ha lite mer än en vanlig massage. Det är en skön avslappnande behandling som går på djupet och hjälper dig att varva ner och landa i kroppen.


Det finns flera olika typer av massage alla skiljer de sig något åt, men de har en gemensam nämnare. Alla är effektiva sätt att slappna av, stressa ner och få ett ökat välbefinnande. Blodgenomströmningen i muskler, blod– och lymfkärl ökar. Muskler och nervsystemet påverkas på ett positivt sätt och du får lättare en bättre psykisk balans. En del är även läkande och berör oss på djupet.

 

I vår massage så fylls energin på i vår kropp. Den renar, stärker och skapar mer balans i kroppen än den traditionella massagen. Både enegrgi, healing och akupressurmassage brukar upplevas som både djupt avslappnande och helande. 

 

Akupressur har sin grund i traditionell kinesisk medicin och bygger på samma teori som akupunktur men istället för att påverka meridianernas akupunkter med nålar så trycker man på dem med fingrarna för att stimulera energiflödet i meridianerna och för att påverka de inre organen. Akupressur är en mycket stillsam och behaglig metod.


Genom energimassage löser vi upp blockeringar, förlösa stagnerad och trög energi och få igång ett nytt flöde av livsenergi. Den nya livsenergin genomströmmar hela den fysiska kroppen och ger ny kraft åt cellerna så att de kan arbeta optimalt. Energin är livsviktig för oss.


Massagen är läkande för kropp och själ, och används som en effektiv del i behandling av bland annat ångest, oro och stress. Behandlingen har mycket god effekt på stressrelaterade symtom, utmattningssymtom och svårigheter att få musklerna att slappna av riktigt. Massagen skapar balans i energisystemet jämföresevis med den klassiska massagen och ger mer kraft till återhämtning genom att den fyller på energi, renar, balanserar och stärker energisystemet inom oss.  

Massagen passar utmärkt om du känner dig stressad, trött eller hängig, eller om du är spänd i muskler och leder och vill ha lite mer än en vanlig massage. Det är en skön avslappnande behandling som går på djupet och hjälper dig att varva ner och landa i kroppen.


 

RYGG OCH NACKPROBLEM

 


 

HJÄLPER TILL ATT LÄKA


 

STRESSRELATERADE PROBLEM ELIMINERAS

 


 

ENERGI SOM HJÄLPER TILL ATT LÄKA DIG