Referenser

Kurt 82 år

 

Pensionär

TACK FRÅN KUNDER

REFERENS


För 3 år sedan. Fick jag stora smärtor i höftlederna mest på den högra leden. Jag fick behandling av en sjukgymnast i ca 6 månader utan resultat. Vid kontakt med vårdcentralen fick jag remiss till en skiktröntgen där de gick igenom hela bäckenet och höftlederna speciellt. Läkarnas diagnos var artros och jag fick beskedet att ta värktabletter för att minska smärtan. Det var så illa att jag var tvungen att använda käpp.


Genast kontaktade jag då Anneli för en behandling. Efter, samma eftermiddag, kände jag att smärtan i höfterna hade minskat betydligt och jag kunde gå utan käpp. Det fanns dock fortfarande kvar en smärta som dock minskade för varje dag och efter 10 dagar var jag helt smärt fri och jag har nu i 3 år sedan dess inte en enda gång haft smärta i höftlederna.


Nästa besök hos Anneli gällde en diagnos på bältros som jag fått av vårdcentralen. Jag åkte till akuten omgående när jag fick känning av bältrosen och fick tabletter mot detta som jag tog i 1 vecka. Trots den behandlingen kvarstod smärtorna som var en brännande känsla i huden på ena sidan ryggen och bröstet samt en mera punktvis smärta vid skulderbladet och i bröstet mittemot. Jag var tvungen att använda smärtstillande för att dämpa smärtan för natten. När det gått 1 vecka efter det att tabletterna tagit slut kontaktade jag Anneli för en behandling. Redan samma eftermiddag efter behandlingen försvann smärtan i skulderbladet och bröstet och på ett par dar försvann även den brännande känslan i huden. Många säger att man ibland kan få bära smärtorna efter bältros hela livet, för mig försvann dessa på ett par dar. Man får en känsla av änglars påverkan. Tack Anneli! 

 

MIA

 


Jag hade varit sjuk mer eller mindre hela mitt liv och haft utgörande problem med kroppen, utbränd och sjukskriven. När jag kom i kontakt med Anneli för första gången för en behandling. En tid senare efter det besöket fick jag beskedet bröstcancer efter en vanlig mamografi. Det blev operation i maj, en månad senare. Tre veckor senare fick jag även beskedet om att det var den mest elakartade formen av bröstcancer.

 

Jag blev erbjuden 6 st FEC behandlingar av cellgifter, 33 strålbehandlingar och 5 år med antihormontabletter. Jag tog till mig läran om läkarvetenskapens ordningsföljd och påbörjade min första behandling av cellgifter en tid efter beskedet. Cellgifterna pumpades in i två timmar. Tre timmar efter började jag spy och det fortgick i två och en halv dag.


Efter två veckor började jag tappa håret på hela kroppen och blev av med min menstruation. Jag kunde knappt gå, prata eller titta på tv. Jag sov inte mer än 15 minuter i taget, problem med andningen och att äta var en omöjlighet. Jag hade återkommande tankar om att jag inte skulle överleva om jag fortsätta med den rekommenderade behandlingen som läkaren hade gett mig. Jag kontaktade även många människor för stöd och hjälp. Många människor som jag kunde tänka mig skulle kunna hjälpa mig vidare i min djungel av tankar om hur jag skulle vilja ha det och hur jag skulle hjälpa mig själv vidare för att överleva. En tanke blev att kontakta Anneli igen.

 

Jag tog ställning att avbryta all behandling då jag kände att jag inte skulle överleva alla de behandlingarna som sjukvården rekommenderade mig. Kanske är det svårt för vissa att förstå att ta man kan ta ett sådant beslut men jag visste i min känsla att jag behövde gå annan väg än den medicinska men även att det var det rätta beslutet till min överlevnad.

 

Fyra veckor efter min första cellgiftsbehandling så bestämde jag mig för att träffa Anneli igen för ytterligare en behandling. Vid mitt möte med henne igen så kände jag att där skulle jag få hjälp och bestämde mig för att medverka på en healingutbildning med henne som lärare. Det hände så mycket i min egen utveckling både mellan de båda utbildningstillfällena och efter utbildningen slut. Redan efter första utbildningshelgen kunde jag sluta med min astmamedicin vilket jag hade använt under flera år. Ett år senare gjorde jag ytterligare en mammografi som visade att det inte fanns något där av cancertillväxten och att jag var fullständigt frisk från min cancer.

 

 "Jag hade inte varit den person jag är idag om jag inte hade gått denna healingutbildningen. Jag valde en annan riktning i livet och sökte mig till en den alternativa vården. Jag är både övertygad och tacksam över att jag fick den delande kraften av energin och att jag lever tack vara det.

 

ELLEN

 

Jag har haft långvariga besvär i axelparti, domningar i armar, ryggvärk, trötthet och en utbrändhet att ta hand om. Efter den första behandlingen för ca 2 månader sedan så släppte smärtan i axlar och armarna direkt och jag blev fylld av en ny energi.


Under den andra behandlingen genomgick jag en transformation i The connect och jag upplevde mig själv som frånvarande från min kropp och den utvidgande energin fick mig att uppleva att jag var utanför den. Dagarna efter upplevde jag en känsla av ’en ny kropp’, - och att saker och ting föll på plats. Jag kände tydligt av energin direkt vid början av behandlingen men det är svårt att direkt sätta ord på vad man upplever under tiden, då det utöver det fysiska sker så mycket annat av upplevelser.


Det är en oerhört skön och avkopplande healing och jag är fortfarande idag klarare i huvudet, har mer energi och är smärtfri. 


 

CARINA

 

Jag drabbades av svår smärta i tarmarna och en rad av undersökningar, provtagningar och olika slags röntgen gjordes. Inget hittades, läkarna stod utan svar vad som drabbat mig.


Genom en vän fick jag höra talas om Anneli. Jag är ganska skeptisk av mig, men tänkte att jag givetvis ska ge detta en chans. Vid mitt besök hos Anneli  fick jag både ett härligt bemötande och healing och mina smärtor och problem med tarmarna försvann.

Jag är så otroligt tacksam för detta! 

 

 

HELENE

 

LILLIE


Jag har en blandrashund, Lillie , som våren 2017 blev felbehandlad hos veterinären. De gav henne en medicin för klåda som just  colliemixar är hyperkänsliga mot (vilket de som veterinärer ska känna till!). Inom loppet av en timma gick hon från att vara en fullt frisk ettåring med lite klåda, till en döende hund där alla vita och röda blodkroppar samt trombocyterna slogs ut. De gav mig rådet att låta henne somna in eftersom värdena gick ner närmsta dagarna på princip noll. Jag stod på mig och bad de fortsätta behandla och hon låg på dropp, flera olika mediciner inkl anabola steroider, och man utförde även ett ryggmärgsprov som eg bara bekräftade det vi redan visste. De sa till oss att hon aldrig kommer bli bra igen, om hon ens överlever.

 

I denna stund hade jag redan tagit kontakt med Anneli eftersom jag redan visste av egen personlig erfarenhet att hon gör underverk med sin healing. Anneli tog sin an Lillie under några dagar och hon talade om för mig hur jag bl.a skulle förändra kosten för att Lillie skulle få stöd i sina kroppsliga processer och med mitt medgivande fasade vi ut kortisonet, tog bort de anabola steroiderna och gick in helhjärtat för healing och stödjande kost. -Allt tvärt emot veterinärens råd.

 

Det tog inte många dagar innan man såg energin tillbaka i Lilliés ögon, hon blev piggare och gladare och sakta gick hon tillbaka mot sitt vanliga jag. Aptiten ökade från första dagen och efter några veckor åkte vi tillbaka för att ta nya prover på blodvärdena och för första gången sedan Lillie blev sjuk hade samtliga värden äntligen stigit. Vid nästa återbesök hade de i princip återgått till det normala.

 

Idag är Lillie en fullt frisk hund igen och har inga som helst besvär efter sin traumatiska situation. Att det var Annelis healing och övriga råd som räddade min Lillie råder inga som helst tvivel om. Jag är henne evigt tacksam!

 

MILLAN

 

Jag besökte dig för en behandling i Kalmar för min migrän. Det har nu gått 6 månader och jag har inte haft ett enda starkt anfall  sedan dess. Tack Anneli!

 

 

ANNIKA

 

Hösten kom och det är en årstid då jag brukar må väldigt bra. Alla kryper in i sina hus och lugnet sänker sig efter en sommar.  Denna höst var inte sig lik, jag bar på en sorg  och känslan av att inte få luft fanns där. Jag kände mig energilös och jobbet tog ut sin rätt. Jag kröp längre in i mig själv och fann ingen egen styrka att på egen hand ta tag i det.


Jag kontaktade då dig för en healingbehandling. Efter några dagar kände jag hur allt vände och det nästan sprudlade inom mig. Jag började må bra, fick mer energi och kände mig gladare samtidigt som jag började se fram emot saker som skulle komma framöver. Det har nu gått några månader sedan jag var hos dig och du rekomenderade två behandlingar så jag ser fram emot att få komma tillbaka igen. 

 

 

CHRISTOFFER

 

Efter cirka 5 år med IBS (irritable bowel syndrome) dvs känslig tarm var jag på healingbehandling hos dig. Efter behandlingen var besvären som bortblåsta.


Jag är mycket tacksam att slippa IBS-besvären och min livskvalité har ökat markant.


Jag är mycket tacksam för Anneli Johansson och ljuset.